Thursday, March 14, 2013

B2B....wahhhh mcm xpercayaaa laaaaa..yes yes yes

Setelah bkurun x menjenguk blog ni....(yg dah di privatekan sekian lame)...huhuhu...kini ajuela muncul kembali di saat hati keriangan B2B dan untuk mencapai 1 matlamat idop...1malaysia.....hahaha... (B2B la sangat)


Yes im B2B is bride to be...alhamdulillah....Allah dh temukan aku ngan org selama ini aku tggu (jodoh yg di rahsiakanNya, insyaAllah in September 2013)...syukran..seorg yg sgt caring,bersungguh2 dan rajin orgnya, dan paling penting sgt mementingkan agama dan rasional dlm smua perkara....I love him so much.

NORA DANISH BERSAMA ADI PUTRA :-)
Yes, berbalik kpd B2B, now sy sgt teruja dlm mbuat psiapan utk mjls pertunangan on May 2013 dan majlis nikah yg kami plan on September 2013...now is March....so ada 2 bulan lagi utk bertunang n 6 bln tuk mjlis besarrr kami....

Sangat teruja sbenarnya....ini la rupanya perasaan mereka yg ingin mendri kan masjid (dgn izinNya)...bes kan..di tambah pula mendapat sokongan penuh dr pasangan yg sntiasa di sisi dlm membuat persiapan....Alhamdulillah pasangan sy sentiasa bersama saya....kami saling melengkapi n mudah berurusan dalam membuat sebarang pilihan dan keputusan...amin

Seriously, at the beginning bile kami decide tuk ke tahap lebih serius (kahwin) saya seolah2 tiada perasaan dan nmpk mcm tidak bsungguh....after lah die n family datang rumah untuk berkenalan, itu la pertama kali nya die jmp my famly..heeee...lucu...

So, ape persiapan yg dah kami buat...?????setakat ni baru je beli kain baju nikah yg akn di jadikan hantaran time tunang nnti...colour???? dusty pink...xtau ke mcm ne dusty pink....??? Ala pink pink masam/suram. De gak org panggil "pink belancan" kelakar kan...???Yes mmg kelakar, tu 1st time kami dengar mse ngah pilih kain di JAKEL, S.ALAM.

Jommmm baca kisah pink belacan hehheheheh n cite sy cari baju nikah, jenis kain, colour dannnn semstinya ongkosssnyeeeerrrrr di sini....serammmm....

No comments:

Post a Comment